Bio Holiday Resort (pdf) Bio Ferienanlage (pdf)

Volledig aangepast vakantiepark

Zeventien zeer ruime vakantiebungalows, volledig aangepast voor kinderen met een complexe handicap en hun gezin, familie of groep.
Een uniek vakantiepark waar werkelijk alle kinderen onbeperkt kunnen genieten en veilig kunnen spelen, waar ouders elkaar ontmoeten, lief en leed delen, waar vriendschappen ontstaan en waar niemand opvalt door zijn handicap.

meer video's kijken?

Dat is het Bio Vakantieoord

Het Bio Vakantieoord is een uniek vakantiepark in Nederland. Niet alleen zijn er alle gangbare aanpassingen en hulpmiddelen te vinden. Ook de vakantiebungalows zelf zijn volledig berekend op een gezin of groep met één of meerdere complex gehandicapte kinderen. De meeste huisjes zijn zo ruim opgezet dat ook een bedlegerig kind zonder enig probleem mee doet in de huiskamer.
Ook buiten is overal aan gedacht. Alle kinderen kunnen zich vrij bewegen over het 15 hectare groot landgoed en in het omheinde BioBos. Er zijn sport en spel mogelijkheden voor de kinderen met een beperking en natuurlijk is er volop gedacht aan de broertjes en zusjes

Vakantie bungalows

Vakantie bungalows

Het landgoed is oorspronkelijk opgezet als revalidatiecentrum en is hierdoor zeer ruim van opzet en alle ruimtes zijn berekend op kinderen met een handicap. Momenteel beschikt het Bio Vakantieoord over 17 ruim volledig aangepaste bungalows.  

Lees meer...

Faciliteiten

Faciliteiten

Overal op het terrein vindt u vele aangepaste spel en sport mogelijkheden waarbij ook is gedacht aan broertjes en zusjes. Een droom wordt werkelijkheid.  

Lees meer...

Voorzieningen en hulpmiddelen

Voorzieningen en hulpmiddelen

Alle vakantiehuisjes beschikken standaard over alle noodzakelijk hulpmiddelen.  

Lees meer...

Boek uw vakantie

Boek uw vakantie

Wilt u een reservering maken of meer informatie opvragen? Neem dan contact op met de receptie van het Bio Vakantieoord of vul het aanvraagformulier in.  

Lees meer...

NBAV

NBAV

Het Bio Vakantieoord is aangesloten bij de Nederlandse Branchevereniging Aangepaste Vakanties.
www.nbav.nl  

Zaalverhuur

Zaalverhuur

Op het Bio Vakantieoord zijn een aantal ruimtes te huur voor vergaderingen presentaties, trainingen en symposia.
De opbrengst hiervan komt geheel ten goede aan het Bio Vakantieoord.  

Lees meer...

In de omgeving

In de omgeving

Maar ook in de schitterende omgeving van het Bio Vakantieoord zijn er vele mogelijkheden voor interessante uitstapjes.  

Lees meer...