Aanpassingen en hulpmiddelen in het vakantiepark

Het Bio Vakantieoord is een uniek vakantiepark doordat alle accommodaties en faciliteiten volledig aangepast zijn en standaard voorzien van alle noodzakelijke hulpmiddelen.

Het hele terrein van het Bio Vakantieoord is oorspronkelijk gebouwd als kinderrevalidatiecentrum. Hierdoor zijn alle accommodaties en faciliteiten van oorsprong zeer ruim opgezet. In alle vakantiebungalows vindt u zeer brede gangen en even brede schuifdeuren, veelal elektrisch. Ook alle badkamers zijn berekend op douchebrancards en rolstoelen en bijna alle slaapkamers hebben een directe verbinding met een badkamer. In de meeste vakantiehuisjes zijn ook de woonkamer en de keuken zeer groot zodat ook bedlegerige gasten zonder problemen in de woonkamer kunnen meedoen.

Standaard staat er een passieve tillift, een hoog/laag douchebrancard, een douchestoel en meerdere hoog/laag bedden in iedere bungalow. Op de plattegronden van de accommodaties ziet u waar u welke hulpmiddelen vindt per bungalow.

Extra hulpmiddelen zijn beschikbaar en kunt u bij uw reservering bestellen. Hierbij kunt u denken aan kinder(hoog/laag)bedden, bedboxen, een actieve tillift, babybox, verstelbaar baby/peuter-bad, hoog/laag douchestoel, papegaaien, babyfoon etc.
Bij uw boeking kunt u uw wensen duidelijk maken en wij zullen hier zo veel mogelijk op in spelen.

Ook in het zwembad staan standaard een aantal tilliften, douchebrancards en een rolstoel. Op deze rolstoel of douchebrancards kan uw kind met behulp van de twee hydraulische liften makkelijk in het water komen. Natuurlijk is er ook een niet steile trap voor de kinderen die zelfstandig lopen.

Natuurlijk zijn ook alle andere faciliteiten op het vakantiepark volledig berekend op uw kind met een complexe handicap.

 

 

entree vakantiebungalow
entree vakantiebungalow

brede gang vakantiebungalow
brede gangen

Bio Vakantieoord, tillift
tillift en hoog/laag-bed

Bio Vakantieoord, sanitair
ruim sanitair

ruime woonkamers
ruime woonkamers

bedbox
kinder bedbox

hoog/laag douchestoel
hoog/laag douchestoel