Faciliteiten

De wereld van BioDe Wereld van Bio 

Overal op het terrein van het Bio Vakantieoord is rekening gehouden met het kind met een handicap maar ook met de broertjes en zusjes en de andere gezinsleden.

 

 

Sport en spel

Sport en spel

Overal op het landgoed van het Bio Vakantieoord vindt u aangepaste speeltoestellen. Ook ons eigen BioBos is voor zover mogelijk, toegankelijk gemaakt voor iedereen.  

MeetingPoint

MeetingPoint

In het MeetingPoint kunt u samen of alleen genieten van een kopje koffie of andere versnaperingen. U vindt daar de dagelijkse krant, computers met internetaansluiting, een tv en diverse spelcomputers. Ook voor de kinderen is hier van alles te doen.

Lees meer...

Snoezelruimtes

Snoezelruimtes

In de kelder van het voormalige ketelhuis vindt u een kleine en grote snoezelruimte. In de grote snoezelruimte vindt u onze ‘living surface'. In je rolstoel kan je zomaar een school vissen aanraken..  

Lees meer...

Zwembad

Zwembad

Op het terrein van Bio vindt u een aangepast binnenzwembad met verstelbare bodem en een whirlpool. Het zwembad is voorzien van een niet steile trap en twee hydraulische tilliften voor douchebrancards of rolstoelen zodat iedereen zonder problemen...

Lees meer...

Huifkar

Huifkar

De BioHuif is een volledig aangepaste huifkar waarmee mooie tochten gemaakt kunnen worden door de prachtige natuur in de omgeving van het Bio Vakantieoord. De tochten staan onder begeleiding van een ervaren koetsier...  

Lees meer...

Manege

Manege

Op het landgoed van stichting Bio staat ook de Manege in’t BioBos. Gasten van het Bio vakantieoord kunnen tijdens hun verblijf gebruik maken van de manege. Hiervoor dient u ruim vooraf te reserveren bij de manege.  

Lees meer...

Ieniemieniemarkt

Ieniemieniemarkt

In het meetingPoint vind u een zeer bescheiden winkeltje. geen zin om het terrein te verlaten, of toch nog iets in de supermarkt vergeten...
De winkel is open op verzoek.  

Fietsen en skelters

Fietsen en skelters

Voor onze gasten zijn diverse fietsen en skelters te huur. Naast gewone fietsen verhuren we een electrische tandem, twee electrische duo fietsen, een elektrische rolstoelfiets en een elektrische rolstoelbakfiets.  

Gratis WiFi

Gratis WiFi

Het gehele park is voorzien van WiFi. Gasten van het Bio Vakantieoord en van de Manege in 't BioBos kunnen hier gratis gebruik van maken.  

Wandel- en fietsroutes

Wandel- en fietsroutes

In het MeetingPoint kunt u fiets en wandelroutes lenen, bij deze routes is rekening gehouden met rolstoelers.  

Activiteiten

Activiteiten

In de schoolvakanties worden regelmatig activiteiten georganiseerd voor alle kinderen.  

Lees meer...

Kinderboerderij

Kinderboerderij

Bij de manege vind je een gezellige kinderboerderij. Deze kinderboerderij is vrij toegankelijk voor onze gasten en de dieren zijn zeer aaibaar. Je vind er onder anderen ezels, geiten konijnen en verschillende soorten vogels.

 

Bioscoop

Bioscoop

In de voormalige gymzaal van het Bio Herstellingsoord werd een heuse bioscoop gebouwd die gemakkelijk toegankelijk is voor rolstoelers. In deze digitale bioscoop worden regelmatig films gedraaid...
 

Het landgoed

Het landgoed

Hier vindt u een plattegrond van het terrein van het Bio Vakantieoord  

Zaalverhuur

Als u tijdens uw verblijf gebruik wilt maken van een zaal voor een feestje of een andere bijeenkomt dan kan dat tegen gereduceerde tarieven. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de receptie van het Bio Vakantieoord.