Reviews Bio Vakantieoord

Jaarlijks komen ongeveer 1.100 gezinnen die dagelijks leven met een kind met een complexe handicap even volledig tot rust in het Bio Vakantieoord.
Deel hier uw ervaringen bij het Bio Vakantieoord.

Beoordeling:
x bekeken: 7950
Uw beoordeling: 0,0 Gemiddelde beoordeling: 3,06 Beoordeling: 9
Verzend commentaar

1000 tekens over

Verzenden
Showing 1 - 4 of 4 Sorteren op
Philadelphia zorg
Familie Appels
Down Up
Bedankt voor de gastvrijheid!
De kinderen, ook de gehandicapte, hebben enorm genoten van het park en het zwembad.
En de volwassenen genoten hierdoor ook. Het was een gezellig familieweekend, met nog een verjaardag ook.
Wat een geweldige locatie met fantastische aanpassingen!
jurgen.rooijackers
Antwoord
0 Punten
Down Up
Fijn te horen dat jullie zo genoten hebben, tot snel!
anoniem
Down Up
Voor de 3de keer alweer hier. Super genoten.
De dieren op het park zijn toch elke keer weer een succes. Zo ook zeker de trampoline.
Zwembad was even heerlijk ontspannen. Allen zijn weer heerlijk bijgekomen.
Facebook Bio VakantieoordOok uw ervaring bij het Bio Vakantieoord delen?
Vertel uw verhaal op onze Facebook pagina.

@estherthoonen

Via twitter: Heerlijke gewandeld/gespeeld bij @StichtingBio zijn wie je bent zonder starende blikken.

Sylvia:

"Onze eerste keer vakantie bij Bio en wat was het heerlijk.
Niels, onze oudste (15 jaar) kon nu een keertje lekker mee doen zonder te zoeken naar alternatieven.
We hebben gesnoezeld en onze DVD van Marco Borsato in een echte bioscoop bekeken. Natuurlijk ook gereden in de manege en iedere avond zwemmen.
Ook zijn broertje (8 jaar) en zusje (10 jaar) vermaakten zich prima met bovenstaande maar ook in het meetingpoint met de dvd’s en natuurlijk de Wii.
Voor Niels die dit jaar heeft leren lopen was de woning ideaal."

Andrew:

"This is an amazing place in a gorgeous setting. We have been here a week and don’t want to leave! Thank You"

R. Hardeman:

"We zijn hier twee weken geweest en hebben iedere dag genoten van de natuur, de konijnen en de heerlijke ruimte zonder drempels, de vele badkamers, het heerlijke terras, de lekkere keuken, de heerlijk warme douches en van alle vriendelijke mensen die voor Bio werken. Ook vonden wij het zwembad fantastisch. Ieder zwembad zou zo’n lift moeten hebben; verplicht!
De kinderen genoten volop en het programma was iedere keer een feest voor hen.
Privacy en comfort, dat staat wel heel hoog op de lijst hier. We komen zeker terug en zullen het andere aanbevelen.
Dank je wel Stichting Bio, ga zo door"

Driemaas Stede:

"...We hebben genoten van alle faciliteiten die hier zijn. Het zwembad vonden onze bewoners fantastisch, wat hebben ze genoten!
Bedankt voor alles onze bewoners hebben een onvergetelijke vakantie gehad.

De Regenboog:

We hebben genoten van een heerlijke vakantie. Gesnoezeld, gezwommen, met de huifkar mee, paard gereden, het was allemaal fantastisch!
De huisjes zijn ruim en praktisch ingericht.
Kortom onze bewoners hebben een onvergetelijke vakantie gehad!"

"De handicap staat hier even niet in de weg..."

Bio Vakantieoord zwembad

Ik word donateur