Zorg en activiteiten tijdens uw vakantie

Tijdens je vakantie wil je tot rust komen, even tijd voor jezelf. In het Bio Vakantieoord willen we dat ieder gezinslid een heerlijke vakantie heeft. De kinderen met een handicap, de broertjes en zusjes maar natuurlijk ook de ouders.

Even een middagje vrij.... hoe heerlijk kan dat zijn maar ook je kinderen in goede handen achter laten...

Zorg+

Wilt u tijdens uw vakantie de zorg voor uw kind of kinderen even uit handen geven? Dan wilt u natuurlijk een zorgprofessional die u kunt vertrouwen en die goed past bij uw kind. Voor dit soort situaties is er nu Zorg+, een zorg- en activiteitenservice.

Met Zorg+ krijgt uw kind op de vakantiebestemming niet alleen deskundige zorg, maar zijn wij er ook om uw kind gewoon een leuke, fijne tijd te bezorgen. Zorg+ wordt u aangeboden door De Ridder, specialist in professionele zorg, persoonlijke begeleiding en belevingsvolle vrije tijd.

Zorg+ is speciaal ontwikkeld voor mensen met een (meervoudige) beperking en hun familie, vrienden en begeleiders. Met Zorg+ kunt u tijdens de vakantie de vrije-tijdsbesteding en zorg voor uw kind(eren) voor kortere of langere tijd met een gerust hart overlaten aan één of meerdere gespecialiseerde zorgverleners. De zorgdiesten en activiteiten worden uitgevoerd op uw vakantiebestemming en stellen we volledig op maat voor u samen.

Heeft u belangstelling en/of vragen? Neemt u dan gerust contact met ons op.

telefoon: 026-4433716 / 06-44541361
email: vakanties@deridder.nu
website: www.deridder.nu