In de bioscoop gezien?

Het Bio Vakantieoord is in 1927 door de toenmalige Bioscoopbond opgericht en ontleent daaraan zijn naam. Jarenlang waren de beroemde collectefilmpjes in vrijwel alle Nederlandse bioscopen te zien.

In 2017 worden weer gloednieuwe commercials in de Nederlandse bioscopen vertoond, elke commercial is minimaal 3 weken te zien. Het Bio Vakantieoord krijgt daarbij volop steun van Jean Mineur Mediavision, de Nederlandse Vereniging voor Bioscopen en Filmtheaters (NVBF) en Cinefox.


Familie van Inge
commercial met Frans Wientjes
Familie Kerk

Het Bio Vakantieoord

Het Bio Vakantieoord is een uniek vakantiepark dat beschikt over volledig aangepaste en zeer ruime accommodaties en faciliteiten.
In het Bio Vakantieoord kunnen gezinnen die dagelijks leven met een kind met een complexe handicap een moment van rust vinden en kunnen alle kinderen gewoon even kind zijn.
Lees hier waarom uw hulp nodig is, of word direct donateur.

Samenwerking met de filmwereld

Op 6 december 2012 werd de hernieuwde samenwerking na jaren afwezigheid gevierd met de introductie van een nieuwe collectefilm die werd vertoond in alle bioscopen en filmtheaters. Collecteren gaat niet meer met de bekende Bio-bus, maar middels de telefoon: sms BIO naar 4333 en doneer 2 euro.

Internationaal Symposium

Animal Assisted Intervention (AAI)

Internationaal symposium

BioBeer

BioBeer

Maak een kind blij met een BioBeer en laat daarmee vele kinderen met een handicap onbeperkt genieten.

Of

SMS "BIO" naar 4333
en doneer eenmalig €2,-

leer hier de
voorwaarden

Of word donateur!