Zij helpen al

Ons streven is om het Bio Vakantieoord voor iedereen toegankelijk te houden; ook (juist) voor onze gasten met een kleine portemonnee. Hiervoor is het Bio Vakantieoord afhankelijk van steun van donateurs, fondsen, stichtingen en bedrijven. Helpt u ons ook?

Lijst » Sponsor Details

Utopolis

Utopolis heeft vijf bioscopen in Nederland en nam onlangs afscheid van haar bioscooplocatie in Lelystad. Hun trouwe bioscoopbezoekers werden middels een kortingsactie bedankt voor ruim 25 jaar trouw bioscoopbezoek. Deze actie werd mede gesteund door A-Film, UPI, Disney, Sony Int. Pictures, Warner/Fox, Wild Bunch, eOne en Dutch Filmworks.

Ook zij hebben hun aandeel in de voorstelling belangeloos ter beschikking gesteld aan Stichting Bio. De bioscopen als partner van het Bio Vakantieoord laten met dit mooie initiatief zien dat ze zich zeer betrokken voelen bij Stichting Bio.