Zij helpen al

Ons streven is om het Bio Vakantieoord voor iedereen toegankelijk te houden; ook (juist) voor onze gasten met een kleine portemonnee. Hiervoor is het Bio Vakantieoord afhankelijk van steun van donateurs, fondsen, stichtingen en bedrijven. Helpt u ons ook?

Lijst » Sponsor Details

Rondje Nederland

Op 19 maart 2017 organiseert atletiekvereniging Ciko’66 weer het Menzis Rondje Nederland: de jaarlijkse prestatieloop dwars door het Nederlands Openluchtmuseum! Voor kinderen zijn er speciale kortere afstanden.

Rondje Nederland wil dit jaar bijdragen aan de Stichting Bio Kinderrevalidatie. Deze stichting streeft ernaar om de beperking van kinderen met een handicap zo onbelangrijk mogelijk te maken zodat ook zij even onbeperkt kunnen genieten.