Welkom

Stichting Bio Kinderrevalidatie streeft ernaar om de beperking van kinderen met een handicap zo onbelangrijk mogelijk te maken zodat ook zij even onbeperkt kunnen genieten.

In het Bio Vakantieoord kunnen gezinnen met kinderen met een complexe handicap onbezorgd vakantie vieren.
Op het park bevind zich de Manege in 't BioBos die volledig is ingericht voor recreatief en therapeutisch paardrijden voor gehandicapten.
Het Bio Research Center for Children heeft als doel de levensomstandigheden van kinderen met een handicap te verbeteren.

Speciale Bio-fondsen

Stichting Bio Kinderrevalidatie beschikt over twee speciale fondsen. Daarop kunnen mensen met onvoldoende middelen een beroep doen. Zodat ook zij en hun kind met een beperking, vakantie kunnen vieren op het Bio Vakantieoord.
Of zoon of dochter paardrijlessen kan volgen bij de Manege in 't BioBos.

Klik op Bio Sponsor Vakanties of op Bio Sponsor Rijden voor alle opties.

Steun het Bio Vakantieoord, word donatuer

word ook sponsor