100

Samen kunnen we meer

Voor hen is vakantie niet vanzelfsprekend

Vakantieplannen al gemaakt?

Voor gezinnen met een gehandicapt kind is dat niet altijd even makkelijk. Terwijl juist voor hen dit zo belangrijk is.
In het Bio Vakantieoord kan dit. Al 90 jaar zetten wij ons in voor deze kinderen!

Maar om deze vakantiemogelijkheid betaalbaar te houden, is jouw hulp hard nodig!

Met jouw hulp blijft het park ook financieel toegankelijk. Want ondanks de enorme kosten van alle aanpassingen, betalen de gezinnen -die in het dagelijks leven toch al allerlei extra zorgkosten moeten opbrengen- slechts 30% van de eigenlijk prijs.


Word donateur

en steun het Bio Vakantieoord structureel

Kom in actie

Een knuffel voor een kind

naar de winkel

Vakantie al geboekt, fijn!

Voor de meeste gezinnen is het volstrekt normaal om samen met de kinderen op vakantie te gaan. Lekker met z'n allen weg, echt weer even samen zijn, leuke dingen doen, genieten en een beetje bijkomen van alle dagelijkse beslommeringen.

Voor een gezin waarin één (of meer) van de kinderen een handicap heeft is zo’n vakantie echter niet zo vanzelfsprekend. Simpelweg omdat de noodzakelijke aanpassingen in de meeste vakantiewoningen ontbreken. Het is voor hen vaak onmogelijk of erg veel gesleep om alles mee te nemen. Ook voelen ouders en kinderen zich vaak onbegrepen en nagestaard.

Het Bio Vakantieoord is een uniek vakantiepark dat volledig is aangepast, waar werkelijk alle kinderen onbeperkt kunnen genieten en veilig kunnen spelen, waar ouders elkaar ontmoeten, lief en leed gedeeld wordt, waar vriendschappen ontstaan en waar niemand opvalt door zijn handicap.

Voor vele gezinnen is het Bio Vakantieoord zelfs de enige plek waar ze even allemaal samen kunnen zijn.

Maar om deze vakantiemogelijkheid betaalbaar te houden, is jouw hulp hard nodig!
Steun daarom deze kinderen en maak een heel gezin blij!

Het Bio Vakantieoord is voor iedereen toegankelijk, óók financieel. Want ondanks de hoge kosten voor alle aanpassingen betalen de gasten slechts 30% van de eigenlijk prijs. Zodat ook deze gezinnen - die in het dagelijkse leven allerlei extra zorgkosten moeten opbrengen - echt op vakantie kunnen. Met jouw hulp is en blijft dat mogelijk.

Gezinnen die 24/7 intensief voor hun kind zorgen hebben juist meer behoefte aan ontspanning. Ontspanning voor de ouders het kind maar zeker ook voor de broertjes en zusjes.

IBAN: NL93 INGB 0000 0060 09