Grote giften

Grote giften

Denk je aan een bijzondere schenking of een grote donatie?

Voor giften vanaf € 5.000 kan onze fondsenwerver Christel Beentjes helpen met een geefplan.

Christel vertelt je graag wat je mogelijkheden zijn binnen Stichting Bio. Aan de hand van gerealiseerde projecten die door andere 'grote gevers' zijn gefinancierd, kan zij uitleggen wat deze betekenen voor onze organisatie en uiteindelijk voor onze doelgroep: gezinnen met een complex gehandicapt kind.

Momenteel zijn er enkele projecten binnen Stichting Bio waarvoor dringend financiering nodig is. Bijvoorbeeld de renovatie van een aantal vakantiebungalows en ons MeetingPoint. Maar ook voor het vervangen van de electrische deuren en hulpmiddelen.

Stichting Bio is een ANBI. Dit betekent dat wij belastingvrij schenkingen kunnen ontvangen: jouw bijdrage komt volledig ten goede aan het Bio Vakantieoord. Over een optimaal belastingvoordeel kan Christel je uitstekend informeren. Neem contact met haar op. Dat kan nu.

Waar hebben we je hulp bij nodig?

Adopteer een bungalow

panorama even paviljoens.jpg2020 Het Bio Vakantieoord wil haar vakantiegasten graag het beste van het beste bieden. Dat begint bij een goed onderhouden vakantiebungalow. De bungalows moeten jaarlijks worden onderhouden en ... Lees meer...

Renovatie vakantiebungalows

panorama even paviljoens.jpg2019 We kunnen je hulp gebruiken. Het Bio Vakantieoord bestaat uit 17 bungalows, verdeeld over 9 paviljoens. De vraag naar verhuur van aangepaste vakantiebungalows is groot en wij willen graag ... Lees meer...

IBAN: NL93 INGB 0000 0060 09