Werken bij Bio Vakantieoord en Bio Manege

Vrijwilliger legionellapreventie & drinkwaterhygiëne

Water is onmisbaar, maar kan als het lang stil staat ook gevaarlijk zijn. Ben jij de held die wij zoeken die wekelijks alle kranen komt spoelen, zodat er altijd veilig gebruik gemaakt kan worden van het water?

Het Bio Vakantieoord is een vakantiepark voor gezinnen met kinderen met een ernstige meervoudige handicap. Wij maken onbeperkt genieten voor ieder kind mogelijk. Dit doen wij door een volledig aangepast vakantiepark te bieden. Met jouw hulp kunnen we onze gasten een veilig verblijf garanderen. De werkzaamheden bestaan uit spoelen van alle kranen, het temperaturen van de vele tappunten in onze bungalows en het registreren van de gegevens. Dit doe je zelfstandig.

Dit ben jij:

•  ongeveer 4-8 uur per week beschikbaar op maandag en vrijdag tussen 10:00-14:00 uur?
  •  op zoek naar een fijne en rustige werkplek met een afgebakende taak;
  •  zelfstandig, precies en graag in beweging.

Wat kun je van ons verwachten?

• Je werkt samen in een team van enthousiaste vrijwilligers en medewerkers.
  • Je wordt, voordat je aan de slag gaat uitgebreid rondgeleid en ingewerkt.
  • Je mag deelnemen aan trainingsdagen en vrijwilligersdagen.
  • Je krijgt een reiskostenvergoeding.

Interesse?

Neem contact op met Bieke Rasenberg via vrijwilligers@biovakantieoord.nl of bel naar 026-48 38 203. Wij plannen dan op korte termijn een kennismakingsgesprek in!