Werken bij Bio Vakantieoord en Bio Manege

Vacature Bedrijfsleider Bio Manege (NCPG)

Stichting Nationaal Centrum Paardrijden voor Gehandicapten zoekt een ondernemende

Bedrijfsleider Manege m/v

Organisatie

Stichting Nationaal Centrum Paardrijden voor Gehandicapten (Stichting NCPG) is een aangepaste manege die volledig is ingericht op recreatief en therapeutisch paardrijden voor gehandicapten. De manege onderscheidt zich met haar kleinschalige lessen, veel persoonlijke aandacht en waar nodig de inzet van hulpmiddelen.

“Anne wordt vanuit haar rolstoel met de tillift op het paard gezet. Ze rijdt met een speciaal dek waar we hulpstukken op bevestigen voor extra stabiliteit. Tijdens de les lopen er twee vrijwilligers naast Anne. Ze heeft de hele les door een grote glimlach op haar gezicht. Daar doen we het voor!”

De manege staat op het terrein van het Bio Vakantieoord: een compleet aangepast vakantiepark waar gezinnen met kinderen met een complexe handicap van een onbezorgde vakantie kunnen genieten.

Daarnaast werken we nauw samen met Habitat, die bij onze manege onder andere dagbesteding, begeleiding en re-integratie biedt.

Functie

Als bedrijfsleider voor de manege ben je verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de manege. Je stelt een businessplan op en geeft hier uitvoering aan, met als doel een break-even operatie in 2023. Je geeft leiding aan en coördineert het team van de manege, bestaande uit stalmedewerkers, instructrices en vrijwilligers. Daarnaast zorg je voor een optimale samenwerking tussen de manege, het Bio Vakantieoord en belangrijke samenwerkingspartners. Ook ben je eindverantwoordelijk voor de kwaliteit van de lessen, het welzijn van de paarden en het onderhoud van het gebouw en het terrein.

• HBO werk- en denkniveau
  • Ervaring hebben met en kennis hebben van het omgaan met paarden
  • Gediplomeerd instructeur (gewenst, niet noodzakelijk)
  • Ruime leidinggevende en commerciële ervaring
  • Besluitvaardig, met overtuigingskracht en sensitief
  • Gastvrij, dienstverlenend en klantgericht
  • Affiniteit met het goede doel is noodzakelijk
  • Teamspeler, communicatief, hands on, representatief

Wij bieden

Een zelfstandige, uitdagende en veelzijdige baan voor 32 uur per week met goede arbeidsvoorwaarden. Het salaris bedraagt, afhankelijk van je kennis en ervaring, tussen de € 3.100,- en € 3.600,- bij een volledig dienstverband van 40 uur. Je werkt met een klein hecht team van collega’s op een prachtige werkplek midden in de natuur.

Interesse?

Heb je interesse in deze functie én sluit je achtergrond aan bij het profiel, dan nodigen wij je van harte uit te solliciteren. Stuur je CV met motivatie naar carine.pots@stichtingbio.nl. Heb je vragen, neem gerust contact op met Frans Wientjes, directeur via 06-13195894 of Carine Pots, HR via 026-4838213. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.