Werken bij Bio Vakantieoord en Bio Manege

Stagiair office assistent en HR

Wil jij iets betekenen voor een goed doel? En presteer jij het beste in een omgeving waar men open staat voor jouw idee├źn en waar je veel vertrouwen en vrijheid krijgt? En vind je het leuk om je bezig te houden met verschillende HR vraagstukken? Wij zijn op zoek naar iemand die mee wil werken op onze HR afdeling en ons kan ondersteunen bij diverse office werkzaamheden. Je werkt mee en leert terwijl je werkt.

Het Bio Vakantieoord is een vakantiepark voor gezinnen met kinderen met een complexe handicap. Bij het Bio Vakantieoord zorgen we ervoor dat ieder kind onbeperkt kan genieten en gezinnen zorgeloos kunnen genieten van hun vakantie. Ons compleet aangepaste vakantiepark telt 17 ruim opgezette vakantiebungalows. Daarnaast beschikken we over een aangepast zwembad, bioscoop, een snoezelruimte, een manege en een groot bos met vele (aangepaste) speeltoestellen.

Wat ga je doen

• Ondersteunen bij verschillende office werkzaamheden, zoals beheer mailbox, agendabeheer, inkoop office supplies etc.
  • Administratieve verwerking personeelsadministratie
  • (Digitale) archivering
  • Vergaderingen voorbereiden
  • Notuleren tijdens vergaderingen

Wat breng je mee

• Je bent in staat om zowel zelfstandig als in teamverband goed te kunnen werken;
  • Je bent representatief;
  • Je volgt een Office management en/of HR- gerelateerde opleiding op minimaal MBO niveau;
  • Je draagt het Bio Vakantieoord een warm hart toe;
  • Je kunt een Verklaring Omtrent Gedrag overleggen;
  • Je bent minimaal 3 dagen in de week beschikbaar voor minimaal 4 maanden;
  • Je kunt starten vanaf februari/maart 2021.

Wat geven wij jou

• Een leerzame stageplek op een bijzondere locatie;
  • Een stage met veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid;
  • Fijne collega’s die altijd bereid zijn om je te helpen;
  • Een veelzijdige werkomgeving waar je praktische ervaring kunt opdoen;
  • Reiskostenvergoeding.

Wil je solliciteren naar deze stage? Stuur dan een mail met daarin je motivatie en een CV naar: vrijwilligers@stichtingbio.nl. Geef hierin ook aan hoeveel dagen per week je stage wil lopen en in welke periode.

Meer informatie over de vacature? Neem dan contact op met Bieke Rasenberg via 026 48 38 203 of mail naar bieke@biovakantieoord.nl

We ontmoeten je graag op ons prachtige park!