Win een vakantie om weg te geven bij Support Beurs 2018

Support 2018woensdag 23 mei 2018

Van 30 mei t/m 2 juni a.s. vindt de Support Beurs 2018 plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. Het Bio Vakantieoord is er aanwezig met een stand om bezoekers te informeren over het unieke vakantiepark in Arnhem, compleet ingericht voor gezinnen met een meervoudig gehandicapt kind. Alle bungalows, voorzieningen en faciliteiten, zoals het zwembad, een manege, een speelpak en de bioscoop zijn aangepast.

Bezoekers kunnen meedoen aan een mooie actie: WIN! Een vakantie om weg te geven. Ken jij een gezin dat jij een fijne aangepaste vakantie gunt? Kom naar de Bio-stand en doe mee met de actie. Wie weet win jij voor dit gezin een weekendverblijf bij Bio!* Deelnemers aan de actie maken ook kans op een echte BioBeer. Iedere dag wordt er een prijswinnaar bekend gemaakt.

Support is het grootste evenement in de Benelux voor iedereen met een bewegingsbeperking of hulpvraag, hun naasten en professionals. Zij komen naar Support voor de nieuwste trends, technieken, hulpmiddelen en kennis die de zelfstandigheid, vrijheid en de kwaliteit van leven vergroten. De toegang is gratis.

*Lees de voorwaarden op het formulier in de Bio-stand.

« Terug naar het nieuwsoverzicht

IBAN: NL93 INGB 0000 0060 09