Stem op Bio: Actie Warm Hart

foto Stan en Storm.JPGmaandag 30 juli 2018

Met jouw stem maakt Bio Vakantieoord kans op 10.000 euro. We kunnen dit goed gebruiken om ons animatieteam blijvend activiteiten te kunnen laten organiseren.

KRO NCRV geeft ieder jaar een mooi bedrag aan drie goede doelen die op bijzondere wijze bijdragen aan een warme, zorgzame samenleving. Welk goed doel dit bedrag ontvangt, bepaal jij. Stem jij op het Bio Vakantieoord? Dat kan via: https://www.ncrv.nl/geven/stichting-bio-vakantieoord

Bedrag wordt besteed aan het Bio Animatieteam
Ons animatieteam verzorgt gedurende schoolvakanties veel activiteiten: van een knutselochtend tot een sportmiddag en van karaokeavond tot samen bakken en eten. De activiteiten van het animatieteam zijn een grote meerwaarde voor onze gasten. Het versterkt het vakantiegevoel. 

Activiteiten voor iedereen
Het Bio Vakantieoord is de plek waar kinderen met een meervoudige handicap en hun broertjes en zusjes tijdens hun vakantie overal aan mee kunnen doen. Ook voor ouders is het vakantie. Hun kind kan namelijk zonder hun hulp deelnemen aan activiteiten. Hierdoor ontstaat er voor ouders ruimte om even samen op het terras te zitten, een boek te lezen of gewoon even helemaal niets te doen. Zonder activiteiten en animatieteam kunnen we dit niet mogelijk maken. De kosten voor het animatieteam belasten we niet door aan onze gasten omdat we iedereen de mogelijkheid willen geven om deel te nemen.

Stem
Stem op het Bio Vakantieoord, en stel ons in staat om ons animatieteam blijvend leuke activiteiten voor onze vakantiegasten te organiseren: https://www.ncrv.nl/geven/stichting-bio-vakantieoord.

Dank voor je stem!

« Terug naar het nieuwsoverzicht

IBAN: NL93 INGB 0000 0060 09