Klussen bij Bio

3708502d-2f3f-4f79-b473-5bd6287740ce.JPGdonderdag 07 juni 2018

Handen uit de mouwen voor een goed doel en een gezellige dag in het kader van teambuilding. O.a. Business Open, Entertainment One en de Lions kwamen klussen.

Wát een steun vanuit het bedrijfsleven, netwerkorganisaties en serviceclubs! Wekelijks komen organisaties 'klussen' bij Bio. Scheppen, timmeren, sjouwen en schilderen; klussen waarvoor de mankracht en financiën bij ons ontbreken. 

De netwerkorganisatie De Keppelse Business Open was bijvoorbeeld op 25 mei in de weer met het onderhouden en toegankelijk maken van de speeltoestellen op het park. Zo kunnen de rolstoelers zonder obstakels weer lol maken en samen spelen. Entertainment-ONE pakt op 7 juni in de volle zon de picknickplaats in het BioBos aan zodat onze vakantiegasten daar de komende zomer lekker kunnen vertoeven. En een team van de Lions hielp met het uizetten van de routes voor de Biothlon en de opbouw van het evenement op het terrein. 

Het gehele jaar komen bedrijven klussen, en dit is zeer waardevol voor ons park. Veel dank namens Bio Vakantieoord en alle vakantiegasten!« Terug naar het nieuwsoverzicht

IBAN: NL93 INGB 0000 0060 09