Muzieklaantje: klanken die je oren doen spitsen

IMG_3805.JPGwoensdag 11 juli 2018

Het meest idyllische plekje op het Bio Vakantieoord is wel het nieuwe Muzieklaantje. Op muziekinstrumenten, gemaakt uit materialen uit het bos, maak je betoverende klanken.

Zin in rust, of zelfs een momentje 'zen'? Maak dan samen met de kinderen een wandeling langs de manege door ons mooie BioBos. Neem wat lekkers te drinken  en wat hapjes mee en loop richting de Picknickbult. 

In het kronkelpaadje naar de bult toe hebben wij onlangs prachtige muziekinstrumenten geplaatst. Instrumenten van natuurlijk hout die opgaan in de bosrijke omgeving. Ze zien er niet alleen mooi uit; de klanken die ze voortbrengen als je er met een tak of stok op slaat, zijn bijna hemels. Prettige geluiden die de stilte niet verstoren maar je oren doen spitsen! De door kunstenaar Hans van Dorp gemaakte muziekinstrumenten, zijn zó geplaatst, dat ook kinderen er met een rolstoel er goed bij kunnen en klanken kunnen maken samen met hun broertjes en zusjes.

Terwijl de kinderen muziek maken, drink jij gezellig met mede vakantiegasten een drankje op de Picknickbult. Misschien een wat aparte naam trouwens maar we denken erover om hem toch in stand te houden. Waar vind je immers ergens anders een picknickbult? Weet je een betere naam? Laat het ons weten!

« Terug naar het nieuwsoverzicht

IBAN: NL93 INGB 0000 0060 09