Pathé Utrecht een dag in de paardenwei

IMG_1555.jpgmaandag 06 augustus 2018

Een dag aan de slag voor het goede doel. Een enthousiast team van Pathé Utrecht stak afgelopen vrijdag de handen uit de mouwen in de paardenwei, op de zolder en bij de fietsenschuur op het Bio Vakantieoord.

De schuur voor speciale fietsen werd gebeitst, de paardenwei werd ontdaan van vijgen en de zolder van de Manege in ’t BioBos grondig opgeruimd.

Kimberly Pastoors, vrijwilligerscoördinator bij het Bio Vakantieoord spreekt vol lof over de bioscoopmedewerkers: “Het was een snikhete dag en dan is het ontroerend te zien dat zo’n team keihard werkt om ons te helpen. Op de zolder van de manege lag alles natuurlijk onder een dikke laag stof. Het was een behoorlijk zwaar en smerig karwei om alle oude spullen er vanaf te halen. We zijn zó dankbaar en blij dat ook deze klus geklaard is!"

Nynke van Huet, Theatermanager van Pathé Utrecht vertelt een heerlijke dag doorgebracht te hebben bij Bio met haar team. “Begin dit jaar was ik met alle theatermanagers van Pathé Nederland op het Bio Vakantieoord en zag dat er ontzettend goed werk wordt gedaan voor gezinnen met een ernstig gehandicapt kind. Ik besloot daarop samen met mijn collega Coen Hoozemans een team-uitje op een nuttige en leuke manier in te vullen bij Bio. Naast een gezellige dag met z’n allen, geeft het een fijn gevoel om op deze manier een steentje te kunnen bijdragen. En, aan onze medewerkers - die Bio misschien niet nog kennen -, vind ik het ook belangrijk te laten zien dat de wereld er heel anders uit kan zien als je een gehandicapt kind hebt. Wij springen gezond op de fiets naar ons werk, naar het terras of de bioscoop. Dat is niet voor iedereen weggelegd. Best goed om daar eens bij stil te staan."

Nynke zal vaker een dag als deze organiseren bij Bio voor haar team. "Fijn zo'n dag werk in de buitenlucht voor een organisatie die hartstikke goed werk levert. Het geeft je een goed gevoel een steentje bij te dragen aan vakanties voor gezinnen voor wie dat niet vanzelfsprekend is.

Het Bio Vakantieoord dankt alle medewerkers van Pathé Rembrandt Utrecht en Pathé Utrecht Leidsche Rijn voor hun enthousiaste inzet. "Topwerk met fantastische mensen!".

« Terug naar het nieuwsoverzicht

IBAN: NL93 INGB 0000 0060 09