Bio Superhelden op het vakantiepark!

ef05546d-ebc7-495a-a5da-b54b8cc338ab.jpgvrijdag 10 augustus 2018

Ons animatieteam was deze week in touw met échte Bio Superhelden. Bekijk het kleurrijke verslag!

In het grasveld voor het Ketelhuis lagen ze te drogen: de zelfgeschilderde capes van onze Bio Superhelden. Compleet met glittertattoos en coole haarversieringen vertrok het animatieteam met een hele club kinderen en ouders het BioBos in voor een spannende heldentocht. Een prachtig gezicht met rollende, rennende en rijdende kinderen in kleurrijke capes. Natuurlijk ontvingen alle kinderen een heus Heldendiploma.

 

Bij onze buren, Papendal, begeleidde het animatieteam de vakantiegasten bij een leerzame rondleiding. Wat gebeurt hier allemaal in dit grote centrum op het gebied van topsport? Zouden er ook mensen met een beperking sporten? Papendal staat voor passie bij alles wat je doet. Zo kun je het hoogst haalbare bereiken. Altijd dat stapje extra zetten om dat wat je wilt ook écht voor elkaar te krijgen. Mmm? Dat geldt ook vast voor heel kleine stapjes!

 

En wat doen helden tijdens een hittegolf? Juist. Een vooral geen kinderachtig watergevecht houden! Hele emmers water werden omgekeerd op hoofden, waterpistooltjes wierpen krachtige stralen af (zelfs de fotograaf moest het verduren) en natuurlijk speelden er kinderen gewoon lekker met lege PET-flessen in een pierenpadje. Lachen, gieren, brullen: één groot waterfestijn!

 

En échte Helden mogen natuurlijk ook over hun avonturen vertellen op NOS Radio 1. De truck van Nieuws & Co was bij Bio te gast voor een live radio-uitzending!

Net als de gasten verbleef ook het animatieteam deze hele week - dag en nacht - op het Bio Vakantieoord. Zij sliepen gezellig in het Ketelhuis. Michelle en Esther Bouwmeister, Nino Middelburg, Laura Brussaard en Robin van der Vecht: heel hartelijk dank voor jullie enthousiaste, creatieve, gezellige (en vrijwillige!) hulp. Het was weer een TOPWEEK!

« Terug naar het nieuwsoverzicht

IBAN: NL93 INGB 0000 0060 09