Bio Vakantieoord volop in beeld bij Heerenstraat Theater Wageningen

1520432669826.jpgwoensdag 15 augustus 2018

Het filmtheater in Wageningen pakt de traditie weer op en vraagt op directe wijze extra aandacht en steun voor het Bio Vakantieoord in Arnhem.

In 1927 werd het Bio Vakantieoord in het leven geroepen door de toenmalige Nederlandse Bioscoopbond en daaraan dankt het vakantiepark zijn naam. De warme band met de filmtheaters bestaat nog steeds. Al meer dan 90 jaar worden de Bio collectefilms in de bioscopen vertoond. Het Bio Vakantieoord krijgt daarbij volop steun van Jean Mineur Mediavision, de NVBF en Cinefox.

Het Heerenstraat Theater in Wageningen doet er graag nog een schepje bovenop: Bedrijfsleider Tom de Bont: "Wij ondersteunen het Bio Vakantieoord graag. Bio is van oudsher het goede doel van de bioscopen. Het is voor ons heel vanzelfsprekend om ze te helpen. De tijd van rammelende collectebussen, voorafgaand aan de film, is voorbij. Nu er gebruik gemaakt wordt van modernere middelen, zetten we die graag in."

Het Wageningse theater zal het logo van het Bio Vakantieoord op in- en externe uitingen vermelden en vraagt zijn publiek middels een donatiebutton om een donatie te doen voor het vakantiepark. Tevens worden de wel bekende Bio beren in de shop aangeboden en jaarlijks wordt er een benefietvoorstelling georganiseerd ten bate van het Bio Vakantieoord. Daarbij zal het team van het theater meelopen met de jaarlijkse Biothlon, de sponsorloop van het vakantiepark.

Het Bio Vakantieoord is blij met het creëren van extra aandacht door het Heerenstraat Theater en hoopt natuurlijk dat meerdere theaters in Nederland volgen. https://www.heerenstraattheater.nl/stichtingbio

« Terug naar het nieuwsoverzicht

IBAN: NL93 INGB 0000 0060 09