Pathé Delft poetst er op los bij Bio

33611578-4d5f-4149-b132-ac57dd4c6a11.JPGvrijdag 31 augustus 2018

Gewapend met plumeaus, stofzuigers en dweilen gaven medewerkers van Pathé de vakantiehuizen een grondige schoonmaakbeurt. Bio blinkt!

‘Als de ene hand de andere wast, worden ze beide schoon.’
Het Bio Vakantieoord is enorm geholpen met bedrijven en organisaties die een dag vrijwillig komen klussen. We noemen ze ‘klusdagen’. Dagen waarop medewerkers als team de handen uit de mouwen steken voor het goede doel. Een dag op een andere manier en op een andere locatie samenwerken wordt als vruchtbaar ervaren.

Pathé Delft en Klantenservice Pathé
Zo ook komen onze vrienden van de bioscopen met regelmaat een dag helpen. De emmers werden gevuld met sop, de meubels aan de kant geschoven en de huishoudtrappen uitgeklapt. Zeventien medewerkers van Pathé Delft en de Klantenservice van Pathé uit Rotterdam startten donderdagochtend 30 augustus gedreven aan een grondige reinigingsbeurt van de vakantiewoningen. Pathé Service Manager Jeffrey Lenssen: “Alle klussen waar de dagelijkse schoonmaakdienst niet aan toe komt, pakten we aan. Ieder hoekje en kiertje is geschrobd tot aan achter de radiatoren", en lachend, "schoner dan dit kan bijna niet! Daarnaast verwisselde het team alle verlichting in de paviljoens voor LED-verlichting die onlangs aan Bio geschonken werd.

In levenden lijve
Jeffrey Lenssen werkt al jaren bij Pathé Delft en heeft heel veel collectefilms van het Bio Vakantieoord voorbij zien komen in zijn theater. Het was de eerste keer dat hij het vakantiepark in levenden lijve zag. “Wát een vrolijke plek om te zijn! Opvallend is dat alles is enorm ruim en licht is opgezet. Het moet voor gasten een heerlijk oord zijn om vakantie te vieren. We zijn er heel plezierig onthaald en verzorgd en we komen zeker gauw terug voor een volgende klus.” 

Bio blinkt
Directeur van het Bio Vakantieoord Frans Wientjes spreekt zijn grote dank uit aan de medewerkers van Pathé: “Enorm fijn dat de huizen flink zijn aangepakt. Bio blinkt. We zijn er heel blij mee en bovendien was het een gezellige dag.”

« Terug naar het nieuwsoverzicht

IBAN: NL93 INGB 0000 0060 09