Pathé Zwolle draagt ook letterlijk steentje bij

d650d49e-b5f4-497a-ab1b-670f2db41ec4.jpgdonderdag 20 september 2018

Graven, sjouwen, meten en strak leggen. Zeven medewerkers van Pathé Zwolle bestraatten de voortuin van de Pikeurswoning op het Bio Vakantieoord.

Kaartjes scheuren?
“Ik ben benieuwd of ik morgen nog kaartjes kan scheuren”, grapt Wesley, Service Emplyee. In navolging van andere Pathé-theaters die kwamen klussen bij Bio, was nu de vestiging uit Zwolle te gast op het Bio Vakantieoord. 

Terras aanleggen
Bij de Pikeurswoning, waar Bio-medewerkers Jolanda en Ruud wonen met hun twee kinderen, moest een terras aangelegd worden. Voor de bioscoopmedewerkers een grote uitdaging. Nog niet eerder waagden zij zich aan een dergelijk karwei. “Er ging een wereld voor mij open, wat komt daar veel bij kijken”, vertelt Ageeth, Manager Service, “we hebben geharkt, onkruid weg gehaald, tegels versjouwd en met een aanhanger gereden. Gelukkig hadden we deskundige hulp van de groendienst-mensen van Bio, Bas en Wim. Ik ben mega trots op het resultaat.”

Zonder Bio geen vakantie voor deze gezinnen
Janine was erg te spreken over de mooie omgeving: “Wat zijn hier ontzettend veel gave dingen te doen voor de kinderen, een mooie bosrijke plek ook, en zo leuk die dieren in de kinderboerderij. Ik kende Bio alleen van de reclame. Dit gaf een mooie beeldimpressie, maar het is nog leuker om het in het echt te zien. Ik realiseer mij nu dat mensen met een gehandicapt kind niet op vakantie kunnen als Bio er niet zou zijn."

Steentje bijdragen is waardevol
Dennis Tulleken, Manager Theatre Pathé Zwolle is trots op zijn team: “Heerlijk om op een andere manier, in de buitenlucht en in zo’n groene omgeving samen te werken. Je maakt je collega’s eens op een andere manier mee”. Hij vindt het Bio Vakantieoord een supergoed doel: “Als vader van twee kinderen raakte mij jullie promotiefilm enorm. Dan besef je dat je gezegend mag zijn met twee gezonde kinderen. Hoe mooi is het om aan dit doel je steentje te kunnen bijdragen.”

« Terug naar het nieuwsoverzicht

IBAN: NL93 INGB 0000 0060 09