Achter de betonmolen in plaats van het bureau

86142043-3ad9-42e3-8d67-e58600ada8a9.jpgwoensdag 17 oktober 2018

VIDEO - Terwijl geulen worden geschept, takken worden versnipperd en de betonmolen draait, interviewt Frans Wientjes Amsterdamse vrijwilligers op het park.

Bekijk de Video. (Belangeloos aangeboden en vervaardigd door Clipforce Videoproductie).


Bio Vakantieoord on Vimeo.

Arnhem, 2 oktober 2018 - De PPHE Hotel Group is vandaag, veertig man sterk, in touw om een grote klus te klaren. Een vastgoedmaatschappij met diverse hotelpanden, resourts en restaurants in heel Europa. Jaklien van Sterkenburg, Executive Vice President People & Culture, ervaart een sterke link met Bio als het gaat om gastvrijheid: “Waar het onze beide organisaties uiteindelijk om gaat, is het mensen naar de zin maken. Op deze plek zien we dat voor heel veel mensen op vakantie gaan en een onbezonnen moment hebben geen vanzelfsprekendheid is. Goed om dit eens van dichtbij mee te maken.” Naast het verrichten van fysieke arbeid op het terrein, zijn er ook medewerkers die vandaag hun expertise met Bio delen op het gebied van reserveringsystemen, online marketing en personeelsbeleid. 

 

Edwin Wijgergangs is onder de indruk van het Bio Vakantieoord: “Een bijzondere groep mensen waar jullie voor werken. Bio is een noodzakelijke organisatie voor deze doelgroep. Na een dag als vandaag denk ik dat onze medewerkers meenemen dat ze een steentje hebben kunnen bijdragen door middel van kennisoverdracht, arbeid en plezier. Ook zagen zij vandaag dat het leven soms anders verloopt dan in een normale gezinssituatie. Wij zijn dankbaar dat wij een klein stukje hebben kunnen meewerken aan een heel mooie stichting. Dat geeft veel voldoening", aldus de Vice President Technology & Business.

 

Het Bio Vakantieoord is blij met de grote hulp van de medewerkers van PPHE Hotel Group die al eerdere malen een dag mee hielpen op het vakantiepark. “Er is ontzettend veel werk verzet vandaag. Werk dat wij alleen maar kunnen realiseren met vrijwilligers die van aanpakken weten. Ook het delen van kennis en ervaringen in de hospitality-branche was zeer welkom. Een fantastische, nuttige en bovendien ook erg gezellige dag. Een zeer geapprecieerde samenwerking”, aldus Frans Wientjes, directeur.

« Terug naar het nieuwsoverzicht

IBAN: NL93 INGB 0000 0060 09