Van Dorp klust er op los bij Bio

0df24cd7-7597-4287-abb2-69e62adde555.jpegzondag 14 april 2019

Samen met medewerkers, partners en kinderen is er heel veel werk verzet!

Terwijl de jeugd zich ontfermde over het schoonspuiten van de skelters, beitsten medewerkers en hun partners de kinderboerderij. Een andere groep plaatste nieuwe stopkontakten. Daarna werd op de deuren van de technische dienst het beslag vervangen.

Tijd voor appeltaart! Zelf gebakken door de echtgenote van Martin Maatkamp. Met energie voor 10 begaf het gezelschap zich vervolgens naar de bioscoop alwaar de gehele verlichting werd vervangen door led-verlichting. De lichtbakken hangen weer stevig en recht en onze vakantiegasten kunnen nu genieten van mooier en dimbaar licht. Bio is blij met een grote kostenbesparing doordat de wattage met de helft is verminderd.

Momenteel vindt er een grondige renovatie plaats van het zwembad. Van de nieuwe Remeha ketels die hiervoor vorige week geplaatst werden, (hierover volgt binnenkort meer informatie) fikste Van Dorp de sturing. 

Frans Wientjes, directeur Stichting Bio, is enorm blij met de grote hulp van Van Dorp: "We zijn enorm dankbaar voor de inzet van deze lieve mensen".

« Terug naar het nieuwsoverzicht

IBAN: NL93 INGB 0000 0060 09