Ahmed Marcouch, burgemeester van Arnhem, bezoekt Bio Vakantieoord

Marcouch met BioBeerdinsdag 07 mei 2019

Het was de dag dat Chantal Janzen een dag met hem mee liep voor haar televisieprogramma.

De burgemeester van Arnhem, Ahmed Marcouch, bracht het Bio Vakantieoord op 4 april jl. een bezoek. Het was de dag dat Chantal Janzen een dag met hem mee liep voor haar televisieprogramma Chantal Komt Werken. Een programma waarin te zien is hoe zij aan de slag gaat in voor haar totaal onbekende werkvelden. Zij bracht een cameraploeg mee. De bewuste aflevering van Chantal Komt Werken is te zien op donderdag 9 mei om 20.30 uur op RTL4.

Beiden werden gastvrij onthaald door directeur Frans Wientjes, de voorzitter van de raad van bestuur Johan Lokhorst en uiteraard de BioBeer.
Terwijl Chantal niet ontkwam aan de vele knuffels van onze jonge vakantiegasten, liet Marcouch liet zich uitgebreid informeren over het bijzondere vakantiepark voor gezinnen met een meervoudig gehandicapt kind.

In de bioscoop kreeg de delegatie als primeur de nieuwe bioscoopcommercial te zien. Voor dit speciale moment deed Chantal de ambtsketting om bij de burgemeester. Enkele gezinnen die figureren in de film waren hierbij. Het publiek was zichtbaar geroerd bij het zien van de beelden op het grote doek. Duidelijk werd de noodzaak van het bestaan van ons speciale vakantiepark.

Na bezichtiging van het zwembad in renovatie en een ruime vakantiebungalow met snoezelruimten en hulpmiddelen, bezochten Marcouch en Janzen de Manege in ’t BioBos waar volwassenen en kinderen met een beperking kunnen paardrijden, al dan niet op therapeutisch wijze.

Marcouch en Janzen worden geïnformeerd over de Manege in 't BioBos.

 Ahmed Marcouch was onder de indruk van ons park en beloofde gauw eens terug te komen op het Bio Vakantieoord. Daar kijken wij naar uit!

« Terug naar het nieuwsoverzicht

IBAN: NL93 INGB 0000 0060 09