Pharos poetst en fietst voor Bio

WP_20190519_14_00_25_Pro.jpegmaandag 20 mei 2019

Meimaand: fietsmaand! | Na een intensieve klusdag bij Bio kwam Pharos met een ludieke actie.

Ruim twintig medewerkers van Pharos Reizen maakten hun borst nat bij Bio. Letterlijk en figuurlijk. Want water was wel het grote thema van hun klusdag! Blootsvoets en niet bang voor een spatje, namen zij spuiten en hogedrukreinigers ter hand en gaven het sportplein achter het zwembad een intensieve schoonmaakbeurt. En het resultaat was oogverblindend! 

Met schuursponsjes poetsten zij vervolgens de zwembadvloer, de overloopgoten en roosters schoon. Een nauwkeurig karwei waarbij hun geduld aardig op de proef werd gesteld. Flinke emmers sop kwamen eraan te pas om alle hulpmiddelen voor het zwembad te reinigen.

Frans Wientjes, directeur van het Bio Vakantieoord is bijzonder in zijn nopjes met de geklaarde klus: “Wát een verschil in aanzien! En wat een heerlijk idee dat alles weer echt hygiënisch fris is. Erg leuk om te zien dat iedereen er zoveel lol in had. Zo zie je: samen de schouders eronder zetten en vervolgens eer van je werk hebben, geeft een lekker gevoel.”

Fiets naar je werk cheque
De klusdag werd afgesloten met een gezellige barbecue en een grote verrassing van Pharos. Frans kreeg een wel heel bijzondere cheque overhandigd. In het kader van ‘Meimaand Fietsmaand’ organiseert de reisorganisatie donderdag 23 mei aanstaande de actie: Fiets naar je werk. Alle werknemers worden aangemoedigd om een dag de auto te laten staan en met de fiets naar het werk te komen. Goed voor lijf en ledematen en voor een beter milieu. Maar óók voor het Bio Vakantieoord. Want voor iedere gefietste kilometer doneert Pharos een bedrag. De uiteindelijke opbrengst gaat naar Bio.

 Een prachtige actie! Het Bio-Team wenst alle Pharos-medewerkers een mooie dag toe en is natuurlijk erg benieuwd naar het aantal gefietste kilometers!

« Terug naar het nieuwsoverzicht

IBAN: NL93 INGB 0000 0060 09