Van Dorp Zevenaar start fietstour voor relaties bij Stichting Bio

vandorp4.jpgmaandag 17 juni 2019

Technisch dienstverlener Van Dorp Zevenaar organiseerde afgelopen zaterdag de derde fietseditie voor haar zakelijke relaties.

Technisch dienstverlener Van Dorp Zevenaar organiseerde afgelopen zaterdag de derde fietseditie voor haar zakelijke relaties. De keuze was reuze, uit respectievelijk fietstochten van 105, 85 (wielrennen) en 55 kilometer (mountainbike).

Voor Stichting Bio een bijzondere zaterdag omdat het startpunt van deze relatiedag op onze locatie was. Frans Wientjes heeft het welkomstwoord verzorgd en een presentatie gegeven over Stichting Bio.

Het Bio Vakantieoord is een vakantiepark in Arnhem voor gezinnen met een meervoudig gehandicapt kind. Het heeft álle voorzieningen 'in huis' voor een fijne vakantie voor hen voor wie op vakantie gaan niet vanzelfsprekend is. Er is een manege, een zwembad, een bioscoop en zijn er tal van speeltoestellen: alles volledig toegespitst op de beperkingen van het kind. 

Van Dorp Zevenaar heeft zich al langere tijd verbonden aan onze stichting. Zo werken zij onder andere mee aan vrijwilligerswerk bij klusdagen en sportactiviteiten. Stichting Bio is Van Dorp hier zeer dankbaar voor! Bijzonder dat zij op de relatiedag van afgelopen zaterdag een bezoek brachten aan onze locatie.

Martin Maatkamp: “Het had niet beter gekund! Wat een succesvolle dag. Het was voor ons een bewuste keuze om onze relaties mee te nemen naar Stichting Bio om te zien welk mooi werk zij mogen verrichten. Prachtig dat wij als bedrijf daar een steentje aan bij kunnen dragen. De presentatie die is gegeven over de stichting heeft diepe indruk achtergelaten bij onze relaties”.

Frans Wientjes: “ Fantastisch dat wij ons verhaal mochten vertellen aan de relaties van Van Dorp. Het was een prachtdag waarin vele relaties verstevigd zijn. Voor ons was het bemoedigend om zoveel waardering te krijgen voor onze stichting waar we ons elke dag van harte voor inzetten!”.

« Terug naar het nieuwsoverzicht

IBAN: NL93 INGB 0000 0060 09