Rotary Arnhem IJssel klust er lekker op los!

rotary-2.jpgdinsdag 18 juni 2019

Afgelopen zaterdag heeft de Rotary Arnhem IJssel hard meegewerkt aan de realisatie van begaanbare wegen langs het belevingspad.

Afgelopen zaterdag heeft de Rotary Arnhem IJssel hard meegewerkt aan de realisatie van begaanbare wegen langs het belevingspad. Sonsbeek Open 2018 heeft een prachtig bedrag aan Stichting Bio geschonken om een belevingspad te realiseren voor alle kinderen. Het kind kan zelf straks de verbondenheid met de natuur (zintuiglijk) ervaren door zien, horen, voelen, evenwicht en beweging. Eén van de werkzaamheden die nog verricht moest worden is de realisatie van begaanbare wegen. Een hele klus, maar met extra handen, zoals afgelopen zaterdag, schiet ook dit project enorm op! Wat zijn we blij met vrijwilligers die ons helpen om uiteindelijk de kinderen te laten genieten tijdens hun vakantie! Er is hard gewerkt en het resultaat mag er zijn.

Heel veel dank Rotary Arnhem IJssel en graag tot ziens!

Het Bio Vakantieoord is een vakantiepark in Arnhem voor gezinnen met een meervoudig gehandicapt kind. Het heeft álle voorzieningen 'in huis' voor een fijne vakantie voor hen voor wie op vakantie gaan niet vanzelfsprekend is. Er is een manege, een zwembad, een bioscoop en zijn er tal van speeltoestellen: alles volledig toegespitst op de beperkingen van het kind. 

« Terug naar het nieuwsoverzicht

IBAN: NL93 INGB 0000 0060 09