Feestelijke opening gerenoveerd zwembad Bio Vakantieoord door burgemeester Marcouch

Ahmed Marcouch opent vernieuwd zwembad.jpegwoensdag 19 juni 2019

Feestelijke opening gerenoveerd zwembad Bio Vakantieoord door burgemeester Marcouch

Vandaag is het zwembad op ons vakantieoord officieel geopend! Vele relaties en sponsoren hebben dit feestelijke moment meegemaakt! Het meer dan 60 jaar oude zwembad onderging een drastische renovatie. Het therapeutische bad met verstelbare bodem is ingericht voor kinderen met een meervoudige handicap en is voorzien van speciale hulpmiddelen zoals hydraulische tilliften en brancards. Daarnaast is er zeer duurzaam gerenoveerd wat een forse kostenbesparing met zich meebrengt. Wat zijn we onze sponsoren dankbaar die deze vernieuwing mede mogelijk gemaakt hebben.

Het was een grote eer dat burgemeester Marcouch aanwezig was en zijn felicitaties uitte vanuit de gemeente Arnhem én vanuit het feit dat hij ambassadeur is van Stichting Bio. Hij verwoordde zijn enthousiasme voor Stichting Bio, dat nog meer is aangewakkerd na de gesprekken die hij recent met vakantiegasten heeft gevoerd. Volgens hem is Stichting Bio één van de trotse iconen van de stad Arnhem en met haar doel van betekenis voor heel Nederland. Marcouch benadrukte het belang van duurzaamheid wat volledig is toegepast bij de renovatie van dit zwembad. Een meer dan trotse ambassadeur eindigde met nogmaals zijn felicitaties over te brengen en de sponsoren hartelijk te bedanken!

Aansluitend begaven de relaties zich naar het nieuwe zwembad dat feestelijk werd heropend door burgemeester Ahmed Marcouch en Frans Wientjes. Op de foto zie je op welke wijze dit werd verricht. De vele ballen in het water zorgde voor veel waterpret bij de leerlingen Lichtenbeek die in het zwembad aanwezig waren.

Ook Johan Lokhorst (voorzitter bestuur) sprak zijn dank uit naar allen die in welke vorm dan ook bijgedragen hebben aan dit succes. Frans Wientjes (directeur Stichting Bio) is erg blij dat de renovatie van het zwembad is voltooid! Er werd ter gelegenheid van deze feestelijke opening een film getoond waarin te zien was hoe het zwembad is gerenoveerd én vooral welke duurzaamheid is toegepast.

Voor de kinderen en hun familie is dit zwembad uniek! Op aanvraag kan je geheel in privésetting gebruik maken van het zwembad dat van alle gemakken is voorzien voor het gehandicapte kind. Waar vind je dit in Nederland?! Frans sprak zijn bijzondere dank uit naar alle sponsoren die het benodigde bedrag van € 330.000 hebben geschonken.

Het is onze grote wens dat heel veel vakantiegasten gaan genieten van het zwembad!


Johan Lokhorst, Ahmed Marcouch en Frans Wientjes

Gelderlander 20-juni:

« Terug naar het nieuwsoverzicht

IBAN: NL93 INGB 0000 0060 09