Sheepdog Experience organiseert een fantastische middag voor vakantiegasten Bio Vakantieoord

20190731 Sheepdog Experience.jpgdonderdag 01 augustus 2019

Middenin de zomervakantie werden de vakantiegasten van Bio Vakantieoord verrast door een geweldige experience met schapen.

Sheepdog Experience is een professionele organisatie gespecialiseerd in het coachen en trainen van groepen en organisaties met behulp van Border Collies en schapen. Het unieke van hun programma zit in het feit dat zij op inspirerende wijze mensen laten samenwerken met de Border Collies en de schaapskudde.

Voor de vakantiegasten een ware belevenis om zo dicht bij de schapen te komen en onderdeel te zijn van het programma! Zowel het contact vanuit Sheepdog Experience met de vakantiegasten als het neerzetten van de activiteit met de schapen is zeer gewaardeerd. Wij zijn hen heel dankbaar voor het verzorgen van deze fantastische middag. Kijkt en geniet u mee?

Het Bio Vakantieoord is een vakantiepark in Arnhem voor gezinnen met een meervoudig gehandicapt kind. Het heeft álle voorzieningen 'in huis' voor een fijne vakantie voor hen voor wie op vakantie gaan niet vanzelfsprekend is. Er is een manege, een zwembad, een bioscoop en zijn er tal van speeltoestellen: alles volledig toegespitst op de beperkingen van het kind.

« Terug naar het nieuwsoverzicht

IBAN: NL93 INGB 0000 0060 09