Vue Cinemas verdient een taart!

Vue_ceo.JPG

Op het hoofdkantoor van Vue Cinemas in Amsterdam snijdt CEO Ron Sterk zelf de taart aan.

maandag 28 oktober 2019

We hebben de medewerkers van Vue Cinemas op maandag 28 oktober verrast met een waanzinnig lekkere slagroomtaart. CEO Ron Sterk nam de taart voor het hoofdkantoor van Vue zelf in ontvangst.

Het is een klein bedankje omdat Vue zich al jarenlang op allerlei manieren inzet voor onze stichting. Op de website van Vue staat zelfs een doneerbutton zodat iedere bioscoopbezoeker gemakkelijk een euro aan Bio kan doneren. Een geweldig initiatief.

Stichting Bio is in 1927 het leven geroepen door de Nederlandse bioscoopbranche en dankt daaraan zijn naam. De warme band met de filmtheaters bestaat nog steeds. Al meer dan 90 jaar worden de collectefilms van Bio in de Nederlandse bioscopen vertoond.

De taarten zijn gesponsord door TopTaarten.nl. speciaal voor ons bezorgden zij een heerlijke slagroomtaart bij iedere Vue bioscoop.

« Terug naar het nieuwsoverzicht