Vernieuwde Bio Bioscoop belooft de echte bioscoopbeleving

Foto bioscoop.jpgzondag 22 december 2019

De afgelopen weken is de Bio Bioscoop door Vue Cinemas omgetoverd tot luxe bioscoopzaal voor gehandicapten. Er is een extra brede, rolstoeltoegankelijke tribune gebouwd van meerdere niveaus. Naast de vaste zitplaatsen zijn er eersterangs plekken voor rolstoelen. Ook is het mogelijk om bedden de bioscoop in te rollen. In de Bio Bioscoop worden de nieuwste films vertoond. Deze kerstvakantie draait Mees Kees in de Wolken.

De fluweelrode stoelen in de Bio Bioscoop zijn afkomstig van de recent verbouwde Vue Arnhem en Amersfoort. Ron Sterk, directeur Vue: “Het is fijn dat we van de verbouwde bioscopen onderdelen kunnen gebruiken waar niets mis mee is, zo krijgen ze een tweede leven en maken we veel gezinnen blij. In de bioscoopzaal in Bio Vakantieoord is er ook ruimte voor bedden. Sommige kinderen zijn zodanig gehandicapt dat ze niet kunnen zitten. Maar ook voor deze kinderen moet een bioscoopbezoek tot de mogelijkheden behoren.”

De komst van de bioscoop in Bio Vakantieoord is gerealiseerd in samenwerking met Vue's vaste leveranciers: Breebaart en Korver Architecten, T2 Bouw BV., Ann Group Anna Lebinska en Cinemanext Nederland. 

« Terug naar het nieuwsoverzicht

IBAN: NL93 INGB 0000 0060 09