Zomer aanbod bij Manege in 't BioBos

menrit.jpgdonderdag 16 juli 2020

Ben je op vakantie bij het Bio Vakantieoord en wil je iets leuks beleven met paarden? Dan ben je op het juiste adres bij Manege in ’t BioBos! Deze zomer staan er tal van leuke activiteiten op de agenda!

Rijles
Natuurlijk kun je lekker komen rijden op een van onze brave pony’s of paarden. Prijs: vanaf €19,- voor de jeugd en €24,50 voor volwassenen.

Mennen
Mennen is een activiteit voor het hele gezin (max. 4p.). Met de menwagen maak je een mooie rit door de prachtige Arnhemse bossen. Bovenop de menwagen beleef je de bossen op een hele andere manier. Wie weet wat je allemaal ziet... misschien wel een hert! Op onze aangepaste menwagen kan de rolstoel gewoon mee. Een menrit is te reserveren van maandag t/m zaterdag, de kosten voor de rit zijn vanaf €30,-.

Poetsen
Ben je helemaal gek van paarden en vind je het juist leuk om een paard te verzorgen? Ook dat kan bij ons op de manege. Je kunt een poetsles afspreken waarbij we met jou het paard van hoofd tot hoef borstelen en glimmend maken. De kosten van een poetsles bedragen €10,-.

Paard en zo
Ben je gek van pony's en paarden en wil je meer van en over pony's leren? Dat kan tijdens de ‘paard enzo’ dagen. We doen allemaal oefeningen met paarden waarbij je meer leert over de paardentaal, hoe je het beste contact kan maken met paarden en hoe je hen iets kunt leren. We zullen deze activiteit een aantal keer organiseren; houd hiervoor de website of de Facebookpagina van de manege in de gaten. Deelname aan 'Paard en zo' kost €15,-.

Aanmelden
Het aanvragen van een rijles of menrit kan via deze link.  

« Terug naar het nieuwsoverzicht

IBAN: NL93 INGB 0000 0060 09