Pharos

Ieder gehandicapt kind verdient een droomvakantie

Het kan niet zonder jouw hulp

Pharos reizen steunt het Bio Vakantieoord

Vrij zijn van alle dagelijkse verplichtingen, ontspannen samenzijn in een andere omgeving dan thuis en avonturen beleven. Dat is vakantie. Als geen ander weten wij dat dit voor gezinnen met een gehandicapt kind niet vanzelfsprekend is. Zij zijn immers afhankelijk van hulpmiddelen en aanpassingen. Bij Bio is alles aanwezig voor zorg, activiteiten en ontspanning. Gesleep met hulpmiddelen is niet nodig. Het vakantiegevoel bij Bio staat voorop, juist voor hen!

Samen op vakantie. Dat kan bij Bio.
Help jij dit mogelijk te maken?

Met jouw hulp kunnen wij hen die het nodig hebben een betaalbare vakantie aanbieden! 

Ontspannen en opladen.

Op vakantie gaan, is onbezorgd plezier maken. Zwemmen, spelen, ontspannen en opladen.
Voor gezinnen met een ernstig gehandicapt kind is zo’n vakantie niet vanzelfsprekend. 

Simpelweg omdat de nodige aanpassingen in de meeste vakantiewoningen ontbreken.

Het Bio Vakantieoord geeft gezinnen de kans om een betaalbare vakantie te vieren in extra ruime, aangepaste vakantiebungalows met veel aanvullende voorzieningen. Er is voor het hele gezin iets te doen en de handicap zit even niet in de weg.

Op het vakantiepark is een extra warm zwembad met verstelbare bodem en hydraulische lift. Er is een manege waar iedereen kan paardrijden onder deskundige begeleiding. Je kunt een huifkartocht maken door de schitterende omgeving. De elektrische rolstoel kan via een speciale constructie naar binnen gereden worden. Ook zijn er indooractiviteiten voor het hele gezin. In de centrale ontmoetingsruimte kun je ook als rolstoeler levensechte bewegingen ervaren, zoals een tocht op een Harley, snowboarden, jetskiën en nog veel meer. In de Muziekkelder bevind zich een vloer die letterlijk tot leven komt door de projectie van een aantrekkelijk spel of effect. Interactieve spellen waar iedereen aan mee kan doen.

Alle kinderen kunnen in het Bio Vakantieoord genieten en veilig spelen. Ouders ontmoeten elkaar en delen lief en leed. Vriendschappen ontstaan en iedereen telt mee, zonder uitzondering.


Word donateur

Steun het Bio Vakantieoord structureel

Online collectebus

collecteer zelf voor het Bio Vakantieoord vanaf je eigen bank...
IBAN: NL93 INGB 0000 0060 09