Door de modder voor Bio!

Mud Masters steunt het Bio Vakantieoord

Door de modder met je collega's? Doe mee!

Meedoen aan Mud Masters is er eentje voor op menig bucket list! Een dag vol modder, hindernissen en lol met je collega’s; hét sportieve evenement voor teambuilding of een bedrijfsfamiliedag. Belangstelling? Doe dan met jouw organisatie mee op zondag 22 april en steun daarbij het Bio Vakantieoord; dé vakantieplek in Nederland voor gezinnen met een complex gehandicapt kind.

Bestel je kaarten bij het Bio Vakantieoord en maak kans op een overnachting inclusief ontbijt in een 6-persoonskamer in Hotel Landgoed Waterland!

Contact
Voor info en boekingen, neem contact op met Christel Beentjes, christel.beentjes@stichtingbio.nl.

Kaarten
Het Bio Vakantieoord heeft 100 kaarten à € 100,- tot zijn beschikking. De kaarten zijn geldig voor een parcours van 3 of 5 kilometer in de Family Run (voor iedereen vanaf 6 jaar oud) of voor een uitgebreider parcours van 6, 12, 18 of 42 kilometer. (De reguliere kosten van een ticket bij Mud Masters variëren van € 32,50 (3 km) tot € 87,50 (42 km). De rest van de kosten voor je Bio-ticket is een donatie voor het Bio Vakantieoord). De hindernissen bestaan onder andere uit houten klimtoestellen, een spectaculaire 5 meter hoge glijbaan en natuurlijk heel veel modder. Er zijn verschillende niveaus van lengte en fitheid. 

Win een luxe hotelovernachting
Onder de Mud Masters teams die bij het Bio Vakantieoord boeken, verloten we 1 overnachting inclusief ontbijt in de 6-persoonskamer in Hotel Landgoed Waterland. Voorwaarde voor deelname is afname van minimaal 5 toegangskaarten. De overnachting vindt plaats in overleg en op basis van beschikbaarheid van Hotel Landgoed Waterland. Deze prijs is ons aangeboden door de Post Verkade Groep.


IBAN: NL93 INGB 0000 0060 09