Supporter van Bio

Supporter van Bio

Word supporter van het Bio Vakantieoord!

Als supporter van het Bio Vakantieoord zet je je enkele dagdelen in de maand in om acties voor het Bio Vakantieoord uit te zetten. Dit kan op veel verschillende manieren.

  • Als supporter kun je er bijvoorbeeld voor zorgen dat de opbrengst van de flessenbonactie in je lokale supermarkt aan het Bio Vakantieoord wordt geschonken.
  • Of je gaat op bezoek bij een zorginstelling of school bij jou in de buurt om te vertellen over het Bio Vakantieoord. Misschien vinden ze het leuk om voor Bio geld in te zamelen met een leuke actie.
  • Of je regelt bijvoorbeeld dat er een stand van het Bio Vakantieoord op de lokale kerstmarkt mag staan, zodat nóg meer mensen het Bio Vakantieoord leren kennen en ons willen steunen.

Misschien heb je zelf ook een goed idee? In een gesprek zoeken we samen naar de mogelijkheden en de acties waar jij enthousiast van wordt. Nieuwsgierig hoe je in enkele uurtjes het Bio Vakantieoord kan helpen?


Dankzij jouw hulp kunnen we nog meer kinderen en hun gezinnen van een betaalbare en heerlijke vakantie laten genieten. Alvast bedankt voor je medewerking en hulp!

IBAN: NL93 INGB 0000 0060 09