Vriend van Bio

Word Vriend van het Bio Vakantieoord!

Onze vakantiegasten bieden we een verblijf aan voor een betaalbare prijs. Om dit te kunnen blijven doen, zijn we afhankelijk van giften en donaties. Jouw hulp is hierbij onmisbaar. Als Vriend van het Bio Vakantieoord werf je onder familie en vrienden donateurs voor het Bio Vakantieoord.

Onze Vrienden

• tracteren we twee keer per jaar een 'Bio-feestje' met een hapje en drankje;
  • maken kans op één van de drie rondritten met de huifkar met familie en vrienden. Zo kun je de nieuwe donateurs zelf laten genieten van ons prachtige vakantiepark!
  • maken kans (met een jaarlijkse verloting) op één weekverblijf in ons vakantiepark.

Word jij onze Vriend?

Download hier een donatieformulier. Hierop kun je je eigen gegevens en die van de nieuwe donateurs invullen.

Collecteer je liever online? Via https://stichtingbio.digicollect.nl/ kun je digitaal collecteren bij je familie en vrienden voor het Bio Vakantieoord.

Liever persoonlijk contact? Bel of mail Christel Beentjes.

Zij is telefonisch bereikbaar op 026-4838270 of 06-57402888
of mail naar christel.beentjes@stichtingbio.nl