Waarom jouw hulp

Samen op vakantie. Dat kan bij Bio.

Joost geniet. En zijn gezin ook. Sámen kunnen zij op vakantie. Bij Bio Vakantieoord.

Als geen ander weet Bio hoe het leven van een ernstig gehandicapt kind eruitziet. En Bio begrijpt met welke zorgen ouders kampen. De beperkingen van hun kind staan centraal in hun leven. Altijd, 24/7, is er die praktische, medische en emotionele zorg. Je kunt het je voorstellen: dit legt een grote druk op het gezin.

Bio denkt mee. Al 90 jaar lang. Iedereen heeft het nodig om af en toe te ontsnappen aan de dagelijkse stress en beslommeringen; even ontladen in een andere omgeving en met elkaar plezier maken. En juíst voor hen voor wie dit lastig te organiseren is.

Bio maakt een fijne vakantie mogelijk voor gezinnen met een ernstig gehandicapt kind. Een vakantie waarin de dagelijkse complexe beperkingen even niet leidend zijn. Een vakantie op een plek met álle benodigde hulpmiddelen en aanpassingen. Een vakantie in een natuurlijke bosrijke omgeving waar activiteiten worden aangeboden voor onvergetelijke belevenissen. Een betaalbare vakantie samen, met het hele gezin.

Sámen op vakantie. Dat kan bij Bio.
Help jij een kind als Joost en zijn gezin?

Het Bio Vakantieoord is hét vakantiepark waar alle kinderen kunnen genieten en veilig kunnen spelen. Een plek waar ouders elkaar ontmoeten, lief en leed delen, waar vriendschappen ontstaan en waar niemand opvalt door zijn handicap. Voor veel gezinnen is het Bio Vakantieoord de enige plek waar ze even samen kunnen zijn. Maar om deze vakantiemogelijkheid betaalbaar te houden, is jouw hulp hard nodig!

Financieel toegankelijk

Gun ook deze gezinnen een fijne vakantie!
Met jouw hulp blijft het park ook financieel toegankelijk. Want ondanks de enorme kosten van alle aanpassingen, betalen de gezinnen - die in het dagelijks leven toch al veel extra zorgkosten moeten opbrengen - slechts 30% van de eigenlijke prijs.

In de reguliere vakantieparken kunnen veel van deze gezinnen niet terecht. Veelal ontbreken de hulpmiddelen en is het onmogelijk of erg veel gesleep om alles mee te nemen. Ouders en kinderen voelen zich vaak onbegrepen en nagestaard.

Gezinnen die 24/7 intensief voor hun kind zorgen, hebben juist meer behoefte aan ontspanning. Ontspanning voor de ouders, het kind maar zeker ook voor de broertjes en zusjes.


Steun ons

Word donateur

en steun het Bio Vakantieoord structureel

Kom in actie

IBAN: NL93 INGB 0000 0060 09