Nieuwe Bio-film in de bioscopen

Schermafbeelding 2018-07-13 om 12.07.22.pngvrijdag 13 juli 2018

Mud Masters steunt het Bio Vakantieoord. Zamel geld in voor Bio of word ambassadeur en ontvang gratis tickets voor de 'obstacle run' op 23 september in Biddinghuizen.

Momenteel draait de nieuwe commercial van het Bio Vakantieoord in de bioscopen. Mud Masters steunt het Bio Vakantieoord, omdat het vindt dat iedereen onvergetelijke ervaringen moet kunnen opdoen. Het Bio Vakantieoord ziet overeenkomsten in de activiteiten van Mud Masters: samen plezier maken, samen uitdagingen zoeken en actief in de buitenlucht avonturen beleven. Gezinnen met een gehandicapt kind kunnen ook onvergetelijke ervaringen opdoen: op het unieke, volledig aangepaste en ruim opgezette Bio Vakantieoord.

Bio-team
Net als in de editie van april '18 zal ook het Bio-Team - met natuurlijk onze mascotte de BioBeer - weer van de partij zijn. Deze keer zijn er teamleden die de 18 km run gaan doen!

Doneren
Mud Masters roept zijn deelnemers op om een donatie te doen aan het Bio Vakantieoord. Je deelname maak je hiermee nog betekenisvioller. Want Mud Masters helpen elkaar.

Namens het Bio Vakantieoord en alle gezinnen die je daarmee helpt: BEDANKT!

Bekijk de video.

« Terug naar het nieuwsoverzicht

IBAN: NL93 INGB 0000 0060 09